Шевченківський райсуд Києва нещодавно стягнув за позовом БАТЬКА двох неповнолітніх дітей -аліменти на їх утримання з МАТЕРІ(колишньої дружини).

Рідко, але буває, що боржниками стають не тільки чоловіки. Ще в грудні 2018 року я писав про цю сімейну драму, коли дружина(мати) покинула свого чоловіка з трьома неповнолітніми доньками, створивши нову сім’ю і відбирає житло у своїх дітей для себе і свого нового коханого.

Навіть суддя був здивований такою поведінкою жінки, яка витрачає грошові кошти на своїх представників(адвокатів) а своїм неповнолітнім донькам не надає допомоги.

Воно б нічого, як то кажуть «на здоров’я», але за умови виконувати покладений на батьків законний обов’язок утримувати неповнолітніх дітей, приймати участь у їх вихованні і не відбирати житло в якому вони залишились проживати разом зі своїм батьком, незважаючи на те, що будинок є особистою власністю чоловіка і не підлягає поділу.

На жаль поки, що рішення на відповідачку не подіяло.

В судах залишаються ще два позови проти неї про розподіл майна подружжя за змістом яких батько неповнолітніх дітей бажає стягнути з неї грошову компенсацію за таємно продане нею без дозволу іншого подружжя майно і «головний» позов відповідачки про розподіл будинку, в якому проживають покинуті нею доньки та її колишній чоловік. Будемо далі захищати інтереси дітей та їх батька. Діти переконались, їм уже по 15 років, що у їх матері ні совісті ні материнської любові для них не залишилось. Отже будемо сподіватись на Справедливий Суд.

Оставьте комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

4 × пять =

Заказать звонок